top of page
Instagramhjälp

VÅRA TJÄNSTER

Att använda User Generated Content (UGC) i sin marknadsföring såsom i sociala medier, på sin hemsida, i annonser med mera blir allt vanligare då den här typen av autentiskt material har stor genomslagskraft när vi bland annat pratar ökad försäljning och ökad varumärkeskännedom för företag och e-handelsbolag med flera. Den här typen av reklam skapar en äkta och genuin känsla till skillnad från annan marknadsföring. UGC ökar era kunders förtroende för er och er produkt genom att se andra använda era produkter på ett naturligt och igenkännande sätt. 

 

På grund av det brinnande intresset för UGC-material ökar efterfrågan från företag som är i behov av UGC-material men även kreatörer som vill skapa UGC-material.

 

Det är där vi på ML Social Media kommer in. Vi både skapar material åt er som driver företag samt länkar dig som kreatör till företag som behöver UGC-material. Vi är helt enkelt en UGC-byrå som hjälper både dig som företag och dig som kreatör att hitta det du önskar och letar efter.

VÅRA TJÄNSTER.jpg

ENGÅNGSUPPDRAG

Detta passar för dig som kanske tagit in en ny produkt eller som vill marknadsföra en enskild produkt extra. Ni äger rätten att annonsera materialet i 6 månader.

Instagramhjälp
Instagramhjälp

AVTALSUPPDRAG / MÅNADSVIS

Ett månadsavtal där vi varje månad tillhandahåller dig UGC-videos, är perfekt för dig som frekvent och regelbundet önskar öka din varumärkessynlighet eller om du har en ny produkt du vill marknadsföra under en längre period, på olika sätt i olika videos. Alternativt om du till exempel är ett e-handelsbolag som behöver UGC-videos på flera olika produkter. Antal filmer och rättigheter kommer vi gemensamt fram till beroende på ert behov och skapar avtalet utifrån det.

 

När du som kund tecknar avtal med oss kan du välja mellan olika kreatörer om du önskar. Hos oss hittar du en massa duktiga UGC-kreatörer i olika åldrar, med olika utseenden och olika personligheter.

 

Maila oss gärna så gör vi tillsammans upp en framgångsrik plan med dig!

UGC-MATERIAL PÅ ANNAT SPRÅK ÄN SVENSKA

Behöver du öka din varumärkeskännedom i andra länder? 

Tveka inte att kontakt oss och berätta hur ditt behov ser ut. Vi på ML Social Media kan hjälpa dig med UGC material på flertalet olika språk. Ovan prislista gäller som bas och sen tillkommer ett tillägg som startar på 1500 kr per UGC-film. Tillägget beror på vilket språk du är i behov av. 

FÖR FÖRETAG

FÖR
UGC-
KREATÖRER

Är du kreatör eller vill jobba med UGC?

Vi på ML Social Media söker ständigt efter UGC kreatörer, då efterfrågan från kunder och företag är stor. Tveka inte att kontakta oss via formuläret nedan.

BLI EN DEL AV VÅRT TEAM!

För UGC-kreatörer
bottom of page