top of page
Instagramhjälp

VÄLKOMMEN

Är du på jakt efter UGC-material som tar ditt företag till nästa nivå? Eller är du en UGC-kreatör som är redo för ditt nästa uppdrag? 

ML Social Media är här för att hjälpa. Vi är en byrå som specialiserar oss på att koppla samman företag med vårt team av kvalificerade UGC-kreatörer, som representerar en mängd olika bakgrunder, åldrar och expertområden.  

 

Vi arbetar med företag i alla storlekar, från startups till etablerade miljardbolag, och erbjuder skräddarsydda UGC-lösningar som passar dina specifika behov. Vårt team av kreatörer är vana att arbeta med en mängd olika uppdrag och kan snabbt anpassa sig till nya utmaningar.  

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativt UGC-innehåll på ett flertal europeiska språk. Varje bit av innehåll som produceras av våra kreatörer granskas och kvalitetssäkras av vårt team innan det levereras till kunden.  

 

Kontakta oss idag för att ta det första steget mot att förbättra ditt företags UGC-material eller för att kickstarta din karriär som kreatör!

Blue.png
Blue.png
Blue.png
Blue.png
Blue.png
Blue.png
Blue.png
Blue.png
Blue.png
Blue.png
Blue.png
Blue.png
Blue.png
Blue.png
Blue.png
Blue.png

LÄR KÄNNA OSS

Maria-hemsidan.JPG

MARIA LENNBERTH

GRUNDARE, UGC-MANAGER & UGC-KREATÖR

Så kul att du har hittat till oss på ML Social Media! Jag har sedan sex år tillbaka arbetat som influencer och det var detta yrke som fick in mig på UGC då jag brinner för att skapa autentiskt och engagerande innehåll. Jag gör även webbaserade UGC utbildningar för dig som redan är UGC kreatör eller vill bli

 

För mig är det oerhört viktigt att det material som skapas är genuint och skräddarsytt efter varje företags förutsättningar och önskemål. Våra framgångsfaktorer är professionalitet, snabb och smidig leverans, en unik närhet både när det gäller till företag och kreatörer.

 

Tveka inte på att höra av dig!

PINK Pattern.png
PINK Pattern.png
PINK Pattern.png
PINK Pattern.png
PINK Pattern.png
PINK Pattern.png

ANDRÈ LENNBERTH

COO

Mitt namn är André och jag är gift med Maria och tillsammans driver vi ML Social Media. Min roll i företaget är mer administrativ och bakom kameran.

 

Min bakgrund är inom bank där jag spenderade 12 år som chef och ledare. Efter banken jobbade jag som rekryterare inom bank och finans men år 2020 valde jag att satsa helt på min hobby som är padel. Jag jobbar än idag som coach och tränare men det blir mer och mer ML Social Media.  

André Hemsida.JPG
bottom of page