top of page
  • Skribentens bildML social media

Välkommen hit!

Uppdaterat: 27 juni 2022

Hej, Maria Lennberth heter jag och driver företaget ML Social Media. Jag är en f.d bankchef som efter 15 år reste mig upp från skrivbordet, lämnade in min uppsägning och bestämde mig för att följa mitt hjärta. Idag driver jag mitt företag ML Social Media, där jag dels under tre år byggt upp min influenser verksamhet och dels där jag arbetar jag som frilansande Social Media Manager.

Där är min roll att hjälpa dig och er som företag att genom text, bild, rörligt material, grafik och annonser skapa intressant och engagerande innehåll på Instagram.

Jag har även möjlighet att komma ut och ta bilder & filma om avståndet tillåter samt göra en strategi för att hitta er målgrupp för att kunna se tydligare resultat.


När ni låter mig göra det jag älskar att göra, skapar ni utrymme för att själv fokusera på det område där ni briljerar. Ni har förstått vitsen med att finnas på sociala medier, vill att ert företag ska finnas på Instagram och nå resultat. Men ni har inte tiden, kunskapen eller viljan själv. Det är där jag kommer in.

Varmt välkommen!


Bästa hälsningar Maria på ML Social Media
158 visningar0 kommentarer

תגובות


bottom of page